1 lingura ulei de masline
1 ceapa
1 ardei rosu
1 ardei galben
1 ardei verde
2 catei de usturoi 300 g orez pentru paella
900 ml supa de legume
cateva fire de sofran
400 g amestec de fructe de mare
sucul de la 1/2 lamaie mica
patrunjel tocat.
Se spala ardeii, se scot semintele si se taie julien.
Se taie felii subtiri usturoiul.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si se prajeste ceapa 5 minute, pana cand se inmoaie.
Se adauga ardeii si usturoiul si se lasa inca 3 minute.
Se adauga orezul si se amesteca bine.
Dupa 2 minute, se toarna supa, se adauga sofranul si se lasa la fiert.
Se fierbe circa 20-25 minute, amestecand din cand in cand.
Se adauga amestecul de fructe de mare si sucul de lamaie si se fierbe 5 minute.
Se presara cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
1 ceapa
1 ardei rosu
1 ardei galben
1 ardei verde
2 catei de usturoi 300 g orez pentru paella
900 ml supa de legume
cateva fire de sofran
400 g amestec de fructe de mare
sucul de la 1/2 lamaie mica
patrunjel tocat.
Mod de preparare - Orez cu fructe de mare
Se spala, curata si toaca ceapa marunt.Se spala ardeii, se scot semintele si se taie julien.
Se taie felii subtiri usturoiul.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si se prajeste ceapa 5 minute, pana cand se inmoaie.
Se adauga ardeii si usturoiul si se lasa inca 3 minute.
Se adauga orezul si se amesteca bine.
Dupa 2 minute, se toarna supa, se adauga sofranul si se lasa la fiert.
Se fierbe circa 20-25 minute, amestecand din cand in cand.
Se adauga amestecul de fructe de mare si sucul de lamaie si se fierbe 5 minute.
Se presara cu patrunjel tocat.
Pofta buna!